Skip to content

Gemeente Wassenaar viert ook dit jaar weer nationale Boomfeestdag

14 maart 201241 second read

Net als voorgaande jaren doet de gemeente Wassenaar ook dit jaar weer mee aan de landelijke Boomfeestdag. De Boomfeestdag wordt georganiseerd op woensdag 21 maart a.s. Het thema is dit jaar “Bomen (be)leven”. Om 10.00 uur geeft wethouder Dienke Dekker het startsein in de Prinsessetuin.

Rondom Raadhuis De Paauw wordt een bomenroute uitgezet met marktkramen die bemand worden door leden van het team uitvoering van de gemeente en in de Prinsessetuin door de Wassenaarse Volkstuinvereniging.
De leden van het team uitvoering geven uitleg over diverse onderwerpen waarbij ‘de natuur’ centraal staat. Daarnaast wordt er een demonstratie gegeven over het klimmen in bomen en het snoeien van bomen. Kortom een aantrekkelijke en leerzame ochtend voor de kinderen.
De deelnemende scholen zijn de Kievietschool, de Jozefschool, de Montessorischool en de St. Jan Baptistschool. Het programma duurt tot ongeveer 12.00 uur.

Tags

BoomfeestdagGemeenteWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top