Skip to content

Leden Wassenaars College doen mee met NL Doet!

14 maart 201247 second read

NL Doet is de grootste vrijwilligersactie van ons land en wordt georganiseerd door het Oranje Fonds. Iedereen wordt gestimuleerd om de handen uit de mouwen te steken. Het college van burgemeester en wethouders zal op vrijdag 16 en zaterdag 17 maart zijn bijdrage leveren tijdens de braderie die wordt georganiseerd in verzorgingshuis Duinstede, bij het opknappen van de buitengevel van het clubgebouw Stichting YMCA en helpen bij de Wassenaarse kinderboerderij.

Vrijdag 16 maart vanaf 10.00 uur steken wethouder Henk de Greef en wethouder Fred Sanders de handen uit de mouwen bij de Kinderboerderij (Rodenburglaan 80) door te helpen met schoffelen, mest scheppen en andere werkzaamheden.
Zaterdag 17 maart begeleiden wethouder Dienke Dekker en wethouder Marc van Dijk vanaf 11.30 uur diverse bewoners van verzorgingshuis Duinstede (Deijlerweg 208) tijdens de braderie. Burgemeester Jan Hoekema zal op deze dag vanaf 10.00 uur helpen met het schilderen van de gevel van het clubgebouw Stichting YMCA (Duinrellweg 1).
 
Kijk voor alle NL Doet acties die in Wassenaar plaatsvinden op www.nldoet.nl

Tags

NL Doet!Wassenaars College
Gerelateerde artikelen
Back To Top