Skip to content

Ruth Peetoom in de Langstraat

20 maart 20122 minute read

De partijvoorzitter van het CDA, Ruth Peetoom, brengt zaterdag 24 maart a.s. een bezoek aan Wassenaar. Tijdens de kraamactie van het CDA-Wassenaar kunnen belangstellenden, onder het genot van een kopje koffie en een paaseitje, in gesprek met de partijvoorzitter over de nieuwe koers van het CDA.

Het CDA presenteerde tijdens het congres van 21 januari jl. de nieuwe koers van de partij. Jacobine Geel lanceerde met haar commissie het rapport Nieuwe woorden, nieuwe beelden, waarin de uitgangspunten van het CDA zijn vertaald naar herkenbare vertrekpunten voor de toekomst. Aart-Jan de Geus presenteerde met zijn Strategische Beraad de politieke visie van de partij in het rapport Kiezen en Verbinden. Het rapport van De Geus is geen kant-en-klaar plan, maar een discussiestuk om over na te denken en met elkaar over te spreken. Sinds januari vinden er overal in het land bijeenkomsten plaats om het plan voor de toekomst te bediscussiëren en aan te scherpen. In juni zal de toekomstvisie definitief worden vastgesteld. Met de hernieuwde start van de partij zet het CDA in op een nieuwe lente met frisse ideeën, waarbij de mening van de kiezers het uitgangspunt is. Voor het CDA is ieder mens van waarde en ieder mens komt pas echt tot zijn recht in relatie tot anderen. Juist in een tijd dat de overheid een stap terug moet doen, kunnen creatieve oplossingen uit de samenleving komen. Meer dan voorheen vraagt dat van iedereen een bewuste en betrokken bijdrage.

Ruth Peetoom is zaterdag 24 maart a.s. in de Langstraat tussen 12.00 – 14.00 uur.

Tags

CDALangstraatRuth Peetoom
Gerelateerde artikelen
Back To Top