Skip to content

WZK Heren 1 blijft op koers!

25 maart 20122 minute read

Afgelopen zaterdag de wedstrijd in Aalsmeer tegen Oceanus 2. De eerste van de laatste 5 wedstrijden op weg naar hopelijk weer een kampioenschap! WZK begon moeizaam aan de wedstrijd. Na de 1-0 van de thuisploeg maakte Bas van Veen met een heerlijk schot de gelijkmaker. Aan het einde van het eerste part maakte WZK, nadat beide teams een man meer onbenut lieten, via Patrick van Eijk wel een doelpunt uit een man meer. In de tweede periode kwam Oceanus weer gelijk uit een vrije bal van de 5 meter. Hierna leek WZK de wedstrijd te gaan beslissen, eerst werd er wederom een man meer verspeeld, maar via Maurice Swillens en Roderic Vonk kwam WZK op 2-4. Toen aan het begin van de derde periode Remon de Jong 2-5 maakte met wederom zo’n lekker schot in de korte hoek. De thuisploeg gaf zich echter niet zomaar gewonnen kwam terug tot 4-5 en na de 4-6 van Patrick van Eijk zelfs tot 5-6. De laatste periode liet WZK duidelijk zien waarom ze bovenaan staan, Raymond Vonk, Remon de Jong, Patrick van Eijk en Menno de Jong zorgden voor een 5-10 eindstand! Punten zijn weer binnen, maar inmiddels is bekend dat ook Brandenburg uit bij VZV gewonnen heeft, dus slechts 2 punten marge voor de ploeg uit Wassenaar. Volgende week de topper in het sterrenbad tussen WZK en DJK/ZAR uit Amsterdam. WZK mag geen punten verspelen en u wil die wedstrijd niet missen, dus tot zaterdag!!!

Tags

Heren 1WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top