Skip to content

Jongens C1 WZK Kampioen!

26 maart 20122 minute read

Zaterdag is het jongensteam C1 van WZK districtskampioen geworden. In een bomvol Sterrenbad werd ook de nummer 3, DKD/Kouderkerk C1, in de competitie op een nederlaag getrakteerd. Het werd ditmaal “slechts” 10-2 voor de mannen van WZK. Klinkt gek, maar het had best 15-2 of zelfs 20-2 mogen worden. Doelpunten kwamen ditmaal voor rekening van Joop Sassen (7), Rein Goedhart (2) en Max Goense (1). Keeper Floris van Gogh is het hele jaar al in bloedvorm en bijna niet te passeren. Jason Everard lag ook deze wedstrijd overal tegelijk, voor achter en in het midden, hij zwom z’n tegenstanders weer helemaal kapot. Bart van der Velde was de kampioenswedstrijd eveneens in topvorm. De verdedigers Nick Vermeulen en Robin Stoute stonden hun mannetje in de duels.

Het kampioenschap is een bekroning voor een schitterend jaar. Polotrainer Joost van der Kroft en conditietrainer Ronald Everard zijn zo trots als een pauw op hun spelers. De jongens zijn echt een topteam met elkaar en voor elkaar. Dat is elke wedstrijd en training weer genieten geblazen. Er zit volgens de trainers nog heel veel potentie in deze groep. Daar gaat WZK de komende jaren nog plezier aan beleven. Het team combineert snelheid, conditie en techniek op een fraaie wijze. Een flink deel van het team combineert het waterpolo met wedstrijdzwemmen. Daar word je niet alleen enorm snel van, maar krijg je ook een enorme conditie van! Echt een gouden combinatie.

Tags

C1KampioenWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top