Skip to content

Ontbijt op bed voor een goed doel!

30 maart 201244 second read

Komende zomer gaat Henk Tukker met World Servants huizen bouwen voor de allerarmsten in Tanzania. Om de bouwmaterialen voor zijn reis te financieren houd hij de moederdagontbijt-actie! U kunt hem sponsoren door een ontbijt te bestellen! (De inhoud van het ontbijt blijft een verassing) Door een moederdagontbijt te bestellen steunt u mij en mijn project in de Tanzania. Voor 15 euro heeft u een compleet en verrassend ontbijt wat op zondag 13 mei tussen 8 en 10 uur bij de, door u opgegeven, persoon wordt bezorgd (in of rondom Wassenaar). Dit kan je moeder, vrouw of oma zijn, maar wellicht ook iemand die normaal gesproken met moederdag geen cadeau ontvangt. Het ontbijt kunt u aanvragen via de website: http://moederdagontbijt.webklik.nl.

Wilt u meer weten over World Servants, het project of deze actie?           
http://moederdagontbijt.webklik.nl.

Alvast bedankt voor uw steun!

Vriendelijke groeten,

Henk Tukker

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top