Skip to content

Leids Dames Dispuut Chloe heeft hulp Wassenaarders nodig!

5 april 20122 minute read

Uit 29 inzendingen is het Leids Dames Dispuut Chloé verkozen tot Leukste Dispuut van Leiden. Nu zitten zij nog in de race om het Leukste Dispuut van Nederland worden.

Nederland telt vijftien grote studentensteden en honderden studentenkringen, gildes, genootschappen en disputen met hun eigen dispuutslied, kleding en activiteiten. Uit deze wedstrijd zal blijken welk dispuut het leukste is van heel Nederland.

Als een van de eerste disputen van Studentenvereniging Quintus werd L.D.D. Chloé in 1979 opgericht. Het dispuut, vernoemd naar Chloé, de beschermgodin van het jonge graan en de vruchtbaarheid in de Griekse mythologie, wordt sindsdien herkend aan hun donkerblauwe jasje, mintgroene stropdas, een hoedje en wandelstok.

Met 2 Wassenaarders in het bestuur van L.D.D. Chloé: Caroline Gieskes als Praeses en Cecile van der Wilden als Quaestrix, rekenen deze meiden ook op de steun van Wassenaar.

Ga naar de website van Het Leukste Dispuut (www.leukstedispuut.nl) en stem op L.D.D. Chloé. Stemmen kan ook via sms; sms: VOTE 3051 naar 1008. Hier zijn eenmalige kosten aan verbonden van € 0,40. Je kunt slechts één keer stemmen op het dispuut van jouw voorkeur. Op 27 april wordt bekendgemaakt welk dispuut zich het Leukste Dispuut van Nederland mag noemen.

Nog niet overtuigd? bekijken even het filmpje hieronder en zorg dat onze Wassenaarse dames de verkiezing winnen!

Tags

Wassenaarders
Gerelateerde artikelen
Back To Top