Skip to content

Beroving van telefoon op Duinrell: politie zoekt getuigen

9 april 201256 second read

Een 12-jarige jongen uit Zoetermeer werd vrijdag 6 april rond 16.00 uur het slachtoffer van een beroving op het attractiepark Duinrell.

De jongen werd, toen hij op het park met zijn mobiel stond te bellen, aangesproken door een andere jongen. Deze vroeg hem zijn telefoon af te geven hetgeen de 12-jarige weigerde. Hierop werd het slachtoffer in de rug aangevallen door een tweede jongen. Onder bedreiging van vermoedelijk een mes werd het slachtoffer vervolgens beroofd van zijn portemonnee en telefoon. Hierna zijn de twee daders in nog onbekende richting van het park gevlucht.

Signalement
Dader 1; donkere jongen, negroïde, leeftijd ongeveer 15 jaar, lengte 1.85 mtr, zwart krullend kroeshaar en gekleed in een zwarte trui. Van de tweede dader is bekend dat hij een shirt droeg in de kleuren groen met geel.

Tips? Bel de politie
Heeft u op vrijdag 6 april een bezoek gebracht aan het attractiepark Duinrell en bent u getuige geweest van de beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de daders? Belt u dan met de recherche van Bureau Wassenaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Tags

BerovingDuinrellPolitie
Gerelateerde artikelen
Back To Top