Skip to content

Prinses Ariane viert 5e verjaardag

10 april 201243 second read

Prinses Ariane, de derde dochter van prins Willem-Alexander en prinses Máxima, viert dinsdag haar 5e verjaardag. Ze viert het feestje samen met haar ouders en zussen Amalia en Alexia thuis in villa De Eikenhorst in Wassenaar.

De prinses, vierde in de lijn van troonopvolging, moet overdag nog gewoon naar school. Precies een jaar geleden begon ze aan haar eerste schooldag in groep 1 van de Bloemcampschool in Wassenaar. Amalia en Alexia zitten ook op deze school.

Ariane is een kind met ‘enorme power en wilskracht’, zo bestempelde moeder Máxima haar jongste spruit ooit. In haar vrije tijd houdt het prinsesje zich graag bezig met pianospelen, ballet, zwemmen en judo.

In februari was ze met haar familie twee weken aan het skiën in het Oostenrijkse Lech. Tijdens die skivakantie lag haar oom Friso in het ziekenhuis nadat hij onder een lawine was bedolven.

Tags

ArianeVerjaardag
Gerelateerde artikelen
Back To Top