Skip to content

Benefietgaladiner voor patiënten en mantelzorgers Parnassia in Raadhuis Wassenaar

11 april 20122 minute read

Dinsdagavond 17 april 2012 organiseert Stichting Vrienden van Parnassia Bavo Groep, in samenwerking met de Gemeente Wassenaar, Parnassia, Huuskes en Live Music Now een galadiner. De genodigden zijn bewoners en mantelzorgers van Parnassia. Het galadiner vindt plaats in Raadhuis de Paauw, een prachtige locatie in de gemeente Wassenaar. Burgemeester Hoekema serveert o.a. samen met zijn wethouders en directie en bestuursleden van Parnassia de gerechten uit. Ook medewerkers van sponsoren Amgea Vastgoed B.V. en Steigers Bouwadvies B.V. werken mee om de gasten een onvergetelijke avond te verzorgen.

De bereiding van het diner is in handen van topkok Erik te Velthuis van Papendal en van John Dobbelaar van Huuskes. De volledige bediening en service voor deze avond zijn toevertrouwd aan mensen die in het dagelijks leven bestuurder, directeur of stafmedewerker zijn. De uitdaging bestaat uit een gastvrije ontvangst, het mooi opmaken van gerechten en met drie of meer borden tegelijkertijd uitserveren. Een sfeervol strijkkwartet onder de naam Aristo Kwartet maakt de avond compleet. De muziek wordt aangeboden door Live Music Now.

De Stichting Vrienden van de Parnassia Bavo Groep organiseert dit topdiner voor patiënten en mantelzorgers voor de derde maal op deze sfeervolle locatie.

De Stichting Vrienden van Parnassia Bavo Groep ondersteunt patiënten die in zorg zijn bij de onderdelen van de Groep door extra’s te bieden op het gebied van wonen, werken, studeren en recreëren. Parnassia is zo’n onderdeel. Doel: patiënten nemen weer actief deel aan de maatschappij.

Tags

BenefietgaladinerParnassiaRaadhuis
Gerelateerde artikelen
Back To Top