Skip to content

Willem Wever op bezoek bij Luciano

12 april 201234 second read

Gister kwam de Willem Wever reporter Carolien op bezoek bij Luc Blok in Wassenaar om onderzoek te doen naar een nieuwsbericht over ijsjes, mmm! In de krant stond deze week het bericht dat de prijs van ijsjes deze zomer heel erg gaat stijgen omdat er een tekort aan vanillestokjes is. Kunnen we straks nog wel ijsjes eten? Wilt u ook antwoord op deze vraag kijk dan zondag om 19:00 Willem Wever op Nederland 3.

Naast het onderwerp over het ijs komt in deze aflevering het volgende aan bod. Zondag landt Willem Wever op de Maasvlakte 2. Op dit nieuwe stuk Nederland wordt met enorme machines een nieuwe haven gebouwd. Jorrit wil weten hoe deze haven gebouwd wordt en waarom.

Tags

Luciano
Gerelateerde artikelen
Back To Top