Skip to content

Het jonge talent van S.V. Wassenaar

16 april 201239 second read

Iedere zaterdag klokslag half 10 stapt een groep stoere jongens het hoofdveld op. De tribune zit vol trotse en enthousiaste ouders. Het zal nog wel een of twee jaar duren voordat deze kerels een echte wedstrijd mogen spelen, maar Berry Vrijburg met zijn assistenten doen hun uiterste best om deze talentjes op te leiden als echte sterspelers.

De spelers zijn nu nog te jong voor de F-jes, maar zodra ze de leeftijd bereikt hebben dat ze wel wedstrijden mogen spelen, dan zijn ze er helemaal klaar voor. Ze leren de juiste techniek, ze krijgen een goede conditie, ze leren samenspelen en ze worden er sterk van.
En net zoals SV Wassenaar 2, die dit weekend na een 6 – 3 overwinning op DSO kampioen is geworden , zo zijn deze jongens (zie foto) de kampioenen van de toekomst.

Tags

SV WassenaarVoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top