Skip to content

Passie voor arbeidsbemiddeling

17 april 20122 minute read

Na 15 jaar functies als vestigingsmanager en salesmanager bekleed te hebben binnen de Randstad Holding, heeft Monique van den Tak begin 2010 de stap naar het ondernemerschap bij Flexibility gezet. Het ondernemerschap betekent voor haar vrijheid en flexibiliteit. Arbeidsbemiddeling speelt zich namelijk niet alleen af tijdens kantoortijden. Mensen oriënteren zich ook ’s avonds en in het weekend op een baan. Daarnaast is het ondernemerschap prima te combineren met haar twee schoolgaande kinderen op de Bloemcampschool en hun voetbal trainingen bij SV Wassenaar.

Wie tegenwoordig een baan zoekt, of een werknemer, doet dat op internet. Flexibility, de snelst groeiende franchise formule in de branche arbeidsbemiddeling heeft dan ook geen traditionele kantoren. Monique werkt vanuit huis te Wassenaar is heel actief op diverse vacaturebanken, Linkedin, Facebook en Twitter. Afspraken met sollicitanten maakt zij buitenshuis.

Zij bemiddelt kandidaten vanaf mbo+ niveau naar zowel tijdelijke als vaste banen en heeft de meeste affiniteit met account-, sales- en marketingmanagement profielen. De afgelopen jaren heeft zij echter ook vacatures van hele andere orde weten in te vullen. ‘Met goed luisteren en je oprecht verdiepen in de exacte behoefte kom je vaak al een heel eind’, aldus Monique.

Als franchisenemer wordt zij in administratieve processen ondersteund door het service kantoor te Breda. Op deze manier kan zij haar tijd en energie volledig besteden aan het bemiddelen van goede kandidaten op passende vacatures. Dat komt zowel de kandidaat als de opdrachtgever ten goede.

Opdrachtgevers doen zaken met Monique op basis van vertrouwen. Monique staat namelijk garant voor kwaliteit, duidelijkheid en betrokkenheid. De passie voor arbeidsbemiddeling, oftewel het blij maken van zowel kandidaten als opdrachtgevers, straalt er dan ook echt vanaf.

Nieuwsgierig?

T: 070-2601443
M: 06-50837739

Website: http://www.flexibility.nl/leiden
Linkedin: http://www.linkedin.com/profile/edit?trk=hb_tab_pro_top
Facebook: https://www.facebook.com/#!/FlexibilityLeiden
Youtube: http://www.youtube.com/watch?v=6zqhxMzbWN0

Ondernemen in Wassenaar

Wilt u ook uw onderneming onder de aandacht brengen in onze rubriek stuur een mail naar redactie@wassenaarders.nl en dan zullen wij z.s.m. contact met u opnemen

Tags

Gerelateerde artikelen
Ingezonden: Bootverhuur Wassenaar Komt Er NIET
Back To Top