Skip to content

Het Brandweermuseum Wassenaar is in de mei vakantie extra open

18 april 201227 second read

Het Brandweermuseum Wassenaar is in de mei vakantie extra open op donderdag 3 mei 2012 van 11 tot 16 uur. Er zijn gratis rondleidingen. Voor de kleintjes is er een kleurenspeurtocht en zijn er kleurplaten. Voor 8 – 12 jarigen zijn er twee serieuze speurtochten. Behalve de vaste opstelling is er ook de kleine tentoonstelling: “Heer Bommel en de brandweer”. Het museum is gevestigd in de kelder van Raadhuis De Paauw, Raadhuislaan 22, Wassenaar. Toegang, rondleidingen en speurtochten zijn gratis.

Voor informatie:
Kees Plaisier
brandweermuseum@wassenaar.nl” data-mce-href=”mailto:brandweermuseum@wassenaar.nl“>brandweermuseum@wassenaar.nl of 0629011009
www.brandweermuseumwassenaar.nl

Tags

BrandweermuseumWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top