Skip to content

Eye Wish Groeneveld nu ook in Wassenaar

19 april 20122 minute read

Wassenaar – Na weken hard werken, is het zover! Eye Wish Groeneveld opent haar deuren aan de Langstraat 51 in Wassenaar.

Zaterdag 21 april viert eigenaar René Botman samen met zijn team de opening van de nieuwe winkel. ‘We vieren deze week de opening met gratis monturen!’

Eindelijk échte aandacht
Eye Wish Groeneveld is een formule van kwaliteitsopticiens met meer dan 75 jaar optiekervaring en een oorsprong als zelfstandige opticien. René is verheugd over de extra voordelen die hij aan het publiek kan bieden: ‘Bij Eye Wish Groeneveld nemen we écht alle tijd voor klanten. Iedereen kan bij ons binnenlopen voor uitgebreid advies en échte aandacht. Bovendien kies je bij ons uit het meest gevarieerde en actuele assortiment monturen en zonnebrillen: van stijlvol tot sportief, met veel toonaangevende merken’, aldus de kersverse eigenaar.

Het uitgebreide assortiment is te bekijken in een overzichtelijke winkel, met lichte, frisse uitstraling. Bezoekers kunnen gerust even hun bril laten oppoetsen en bijstellen. Bij ons vind je namelijk echt de aandacht en oogzorg die je zoekt.

Openingsweken met aantrekkelijke aanbieding 
Zaterdag 21 april wordt de nieuwe winkel feestelijk geopend. Om deze opening extra feestelijk te maken kunnen klanten de openingsweken profiteren van een mooie openingsaanbieding en uiteraard van een hapje en een drankje. Nieuwsgierigen kunnen het winkelconcept alvast bekijken op www.eyewishgroeneveld.nl/binnenkijken.

Tags

Eye WishWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top