Skip to content

Wij zijn op zoek naar kids van 6-16 jaar!

19 april 201239 second read

Wassenaar – Van woensdag 16 tot zaterdag 19 mei a.s. is het weer zo ver: het jaarlijkse kamp van de Messiaskerk. Ook dit jaar zullen wij weer afreizen naar Oosterhout (Noord-Brabant) om er een geweldig kamp van te maken! Het thema van dit jaar ”wat als er op kamp….” kan weer van alles beloven. Want wat als er op kamp dit jaar eens dingen totaal anders gaan? Ook benieuwd hoe dat allemaal uit gaat pakken? Schrijf je dan snel in. Dat kan via hetleukstekamp@hotmail.com of pwoudsma@live.nl (hier kun je ook informatie opvragen). Voor een impressie van vorig jaar kunt u hier kijken!

Graag tot snel!

Namens alle leiding van het leukste kamp!

Meer informatie over de kamplocatie vindt u via onderstaande link:
http://www.groepsgebouw.nl/groepsaccommodatie/groepsaccommodatie-brabant-oosterhout.aspx

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top