Skip to content

Galadiner Parnassia Bavo Groep

20 april 201236 second read

Wassenaar – Dinsdagavond 17 april 2012 organiseerde de Stichting Vrienden van Parnassia Bavo Groep voor de derde keer een galadiner voor patienten met een psychische aandoening met hun mantelzorgers. Burgemeester Hoekema serveerde o.a. samen met de wethouders en gemeentesecretaris alsmede directie en bestuursleden van Parnassia de gerechten uit. Ook medewerkers van andere sponsoren werkten mee om de gasten een onvergetelijke avond te verzorgen. Raadhuis De Paauw werd voor deze gelegenheid ter beschikking gesteld.

De bereiding van het diner was in handen van topkok Erik te Velthuis van Papendal en van John Dobbelaar van Huuskes. Een sfeervol strijkkwartet onder de naam Aristo Kwartet maakte de avond compleet.

De gasten waren zeer tevreden met dit gastvrije onthaal, het was voor hun een onvergetelijke avond.

Tags

PaauwParnassia
Gerelateerde artikelen
Back To Top