Skip to content

WZK Heren 1 op kampioenskoers!

22 april 20122 minute read

Nog twee wedstrijden te gaan en twee keer winst betekend champagne! De laatste uitwedstrijd van het seizoen vond plaats in Amsterdam en WZK liet meteen zien dat ze de punten mee naar huis zouden nemen. Raymond Vonk bracht WZK op voorsprong, gevolgd door twee mooie schoten van Patrick van Eijk, 0-3. Uit een man meer scoorde het Y nog wel tegen, maar in de tweede periode ging WZK rustig verder, na wederom doelpunten van Raymond Vonk en één van Menno de Jong kwam WZK op 1-6.

Het Y beschikte over een scherpe man meer, twee man meers leverde weer twee doelpunten op, 3-6. In de derde periode bouwde WZK de marge weer uit, Roderic Vonk scoorde twee keer achter elkaar, 3-8. Vervolgens een wat korte terug speelbal op keeper Sander Snelleman die zich bijna liet verrassen door de tegenstander. Coach Ron van der Wild keek het even aan om uit eindelijk op geniale wijze zijn goalie uit zijn lijden te verlossen, Time Out! Vervolgens ging WZK weer verder, Stefan van der Kroft pikte zijn doelpunt weer mee, maar het Y scoorde weer uit een man meer en vervolgens uit een vrije bal. In de vierde periode maakte Menno zijn tweede, 5-10. Na een doelpunt van het Y maakte Raymond zijn vierde, 6-11! Robert Jan Kroon speelde lekker met Heren 1 mee, daar Remon de Jong nog steeds geblesseerd is, vulde hij het eerste aan. Niets staat WZK meer in de weg om volgende week thuis het kampioenschap te behalen en een feestje te vieren in het Sterrenbad te Wassenaar! Dus allemaal, tot volgende week, 19.00 aanvang! Tot dan!!!

Tags

Heren 1KampioenskoersWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top