Skip to content

Dames 2 WZK Waterpolo had een super seizoen

23 april 20122 minute read

Wassenaar – Nog twee wedstrijden te gaan en twee keer winst betekent champagne voor Heren 1. De laatste uitwedstrijd van het seizoen vond plaats in Amsterdam en WZK liet meteen zien dat ze de punten mee naar huis zouden nemen. Raymond Vonk bracht WZK op voorsprong, gevolgd door twee mooie schoten van Patrick van Eijk, 0-3. In de tweede periode ging WZK rustig verder, na wederom doelpunten van Raymond Vonk en één van Menno de Jong kwam WZK op 1-6. In de derde periode bouwde WZK de marge weer uit, 3-8. In de vierde periode maakte Menno zijn tweede, 5-10. Na een doelpunt van het Y maakte Raymond zijn vierde, 6-11! Robert Jan Kroon speelde lekker met Heren 1 mee. Niets staat WZK meer in de weg om volgende week thuis het kampioenschap te behalen en een feestje te vieren in het Sterrenbad te Wassenaar! Dus allemaal, tot volgende week, 19.00.

Dames 2 speelde afgelopen zaterdag de laatste competitiewedstrijd. De dames hebben dit seizoen zeer goed gepresteerd en gaan daardoor waarschijnlijk promoveren. Dit is nog afhankelijk van de laatste wedstrijden. Deze zaterdag werd er gespeeld tegen ZDHC. Al vrij snel wist Annika den Dulk de 1-0 te scoren. De 2-0 en de 3-0 volgde snel en zo sloten de dames de eerste periode goed af. Het spel liep lekker en de ballen werden goed geplaatst. Saskia Hazes, die haar laatste wedstrijd speelde, wist ook zo haar doelpuntjes mee te pikken. Ook Judith Hensen. Silvia Remmerswaal en Miranda Cardinaal wisten te scoren, waardoor het na de derde periode 9-1 voor WZK stond. De vierde periode gingen de dames verder met het maken van doelpunten en zo werd de laatste wedstrijd met maar liefst 13-1 winst afgesloten. Een verdiende afsluiter voor dit gezellige en sportieve team.

Tags

Dames 2WaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top