Skip to content

Twitterplatform voor Kindervrijmarkt Koninginnedag

24 april 201239 second read

Wassenaar – Dit jaar heeft de Wassenaarse Oranjevereniging iets nieuws. Een interactief twitterplatform voor deelnemers van de Kindervrijmarkt aan de Berkheistraat op Koninginnedag. Neemt een deelnemer het woord #kindervrijmarkt_W op in zijn tweet dan verschijnt dit bericht in een lijst waar alle berichten staan die het woord #kindervrijmarkt_W bevatten. Zo ontstaat een interactief twitterplatform. Deelnemers kunnen delen wat zij gaan doen, wat zij met zich meebrengen en wellicht waar zij gaan zitten op het terrein.

Volg zelf de Wassenaarse Oranjevereniging, net als de burgemeester op Twitter via @Wass_Oranjever  Hiervoor heeft u een twitteraccount nodig. Dat kunt u gratis aanmaken op www.twitter.com

Meer informatie over Koninginnedag vindt u op de website www.wassenaarseoranjevereniging.nl. Op de website staat ook een overzicht van het programma van Koninginnedag.

Tags

Gerelateerde artikelen
Back To Top