Skip to content

Boekhandel De Kler Wassenaar bestaat 12,5 jaar

25 april 20122 minute read

Wassenaar – Boekhandel De Kler bestaat sinds 1876 en heeft door de jaren heen steeds meer filialen geopend. In Wassenaar bestaat Boekhandel De Kler nu alweer 12,5 jaar en is nu uit het straatbeeld weg te denken. 12,5 geleden werd de winkel feestelijk geopend in het nieuw gedeelte van de Langstraat. Door de jaren heen heeft de Boekhandel zich ontwikkeld tot een veelzijdige winkel met boeken, tijdschriften en leuke gadgets.

Ook heeft de Boekhandel een goede website ontwikkeld waar boeken kunnen worden besteld en die ook aan huis worden afgeleverd. Ook in de Boekhandel zelf gaan de bestellingen steeds sneller. De ene dag een Nederlands boek besteld is vaak de volgende dag al in huis.

Door de jaren zijn er veel leuke hoogtepunten geweest zowel binnen als buiten de winkel, zoals boekpresentaties, lezingen en signeersessies met nationale en lokale schrijvers (o.a. Josine van Dalsum, Sophie Zijlstra, Sieb Posthuma, Jan Breman, Jan Paul Bresser, Jeroen Swolfs, Roelof Steenstra, Huub Oosterhuis, Karin de Korte en Mieke van de Berg), muzikale optredens van Wim Schoenmakers en Angelo, samenwerking met de Wassenaarse Bibliotheek, de Tinadag, de kinderboekenweek op de basisscholen?..

Met dit alles zal Boekhandel De Kler de komende jaren doorgaan. We willen onze klanten graag uitnodigen om samen met ons ons 12 ½ jarig bestaan te vieren.

De activiteiten voor de week van 7 Mei 2012 zijn:

Op woensdag 9 mei komt Dolfje Weerwolfje op bezoek. Tussen 14-16 uur is er gelegenheid om met Dolfje op de foto te gaan. Daarnaast zal Dolfje ook de prijzen van de kleurwedstrijd uitreiken. De foto?s zullen na afloop op Facebook worden geplaatst. http://www.facebook.com/boekhandeldekler

Daarnaast zal Boekhandel De Kler eenmalig open gaan op vrijdagavond 11 mei. Tussen 18-21 uur kunt u inkopen doen voor Moederdag, en onder het luisteren naar muziek een hapje en drankje met ons nuttigen. Jan Paul Bresser leest voor uit eigen werk en zal zijn verhalenbundel Het verdriet van Eline signeren!

Zaterdag 12 mei zal ter afsluiting van de feestelijke week Mira Feticu haar debuutroman komen signeren van 14-16 uur. Haar roman Lief Kind van Mij is een uitmate geschikt moederdagcadeau!

Tijdens deze week ligt er voor iedere klant een attentie klaar (zolang de voorraad strekt) en hebben we een aantal mooie boekenaanbiedingen.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top