Skip to content

Wegafsluiting Deijlerweg

26 april 20122 minute read

Wassenaar – In verband met wegwerkzaamheden voor de snelfietsroute Via44 wordt de Deijlerweg tussen de Burgemeester Geertsemalaan en het Rozenplein vanaf dinsdag 1 mei 2012 t/m vrijdag 20 juli 2012 in één richting afgesloten voor al het verkeer.

Afsluiting eerste fase
Tijdens de afsluiting in de eerste fase (de kant met de even huisnummers) rijdt het verkeer richting Leiden over de westelijke rijbaan (oneven huisnummers). Voor de fietsers wordt een aparte tijdelijke fietsstrook aangebracht, gemarkeerd met een gele belijning. Het tegengestelde verkeer richting Den Haag wordt omgeleid over de parallelweg langs de Rijksstraatweg. Dit wordt met gele omleidingsborden aangegeven. Afsluiting tweede fase Tijdens de tweede fase van de werkzaamheden rijdt het verkeer richting Leiden over de oorspronkelijke vernieuwde rijbaan. Verkeer richting Den Haag blijft omgeleid over de parallelweg langs de Rijksstraatweg.

Meer informatie
Tijdens de werkzaamheden staat er aan de Burgemeester Staablaan een informatiekeet. Hier kunt u terecht voor meer informatie, bijvoorbeeld om bouwtekeningen of een uitgebreide planning van de werkzaamheden te bekijken. De informatiekeet is geopend op werkdagen tussen 08.00 tot 16.30 uur.
Ook kunt u uw vraag per e-mail stellen op via44@wassenaar.nl.

Wilt u alvast zien hoe de Deijlerweg er uit komt te zien? Neem dan een kijkje op ‘Snelfietsroute Den Haag – Leiden’ op onze website

Tags

AfsluitingVia44
Gerelateerde artikelen
Back To Top