Skip to content

Heren 1 WVV, ongeslagen kampioen!

29 april 20122 minute read

Het heren 1 team van de Wassenaarse Volleybal had aan het begin van vorige week nog 3 punten nodig voor het kampioenschap.

Maandag 23 april tegen mede concurrent Volcano, in Delft was de eerste mogelijkheid. Set één, de WVV mannen hadden er zin in. Via 1-7 was het snel 4-19. Met14- 25 werd de set binnen gehaald. Makkie?? Dat word feest?? Nee dus! Missers aan WVV zijde. Volcano pakte gretig de winst, 25-21. Set drie werd, met hangen en wurgen toch weer voor WVV, 20-25. Nog één punt en de WVV heren zijn er. Weer nee! WVV was aanvallend en verdedigend de weg kwijt. Verlies met 25-18. 2-2 gelijk, betekent dat WVV nog ongeslagen is maar het is (nog) niet genoeg.

Donderdag 26 april de volgende kans voor de WVV-ers. Ook in Delft nu tegen Delta, een gewaardeerd tegenstander dat wel, maar één punt behalen moet toch kunnen? Set één, het gaat goed, 10-13 vóór. Spanning op de WVV koppies. Delta verzet zich hevig, 13-13. Het publiek zag hun WVV verkrampen. Onoplettendheid troef bij WVV. Ongeloof, verlies met ruime cijfers voor de WVV heren, 25-18. Wat nu …Het zal toch niet??

Een kleine omzetting in het team bracht wat rust in het team. “Kom op, het moet nu gebeuren” zag je de WVV-ers denken. En ja hoor, de aanvallers Mathieu Prins, Kilian v.d. Kleij en Erik Gijsbers werden door de set-uppers, Hans v.d. Kleij en Joris Hornman weer gevonden. Jan Rijskamp, als ´joker´ ondersteunde waar mogelijk. Het laatste bevrijdende punt was een fijne, 18-25. Een opgewekt HOERA schalde door de sporthal. Het ‘feest’ moest nog even wachten want de ongeslagen status stond nog op het spel. De ban gebroken en met Peter Houtman wederom in de basisopstelling, ging het weer als vanouds. 16-25 en 17-25 winst in de sets 3 en 4. Een puike 1-3 overwinning voor de WVV heren en ONGESLAGEN KAMPIOEN. In poule A van de regio Haaglanden een perfecte prestatie. Enthousiast deelde PR lid, Marjanne v.d. Velde de bloemen uit en na een toost op het kampioenschap vertrokken de WVV-ers opgetogen richting Wassenaar.

Woensdag 9 mei a.s. spelen de heren hun laatste wedstrijd, 20.30 uur in sporthal de Schulpwei tegen Netwerk. Kom eens kijken hoe dat er aan toegaat. En kom zelf ook volleyballen. Informatie is daarover te verkrijgen bij de WVV secretaris ,Ger Van Weerlee. tel 070-5111037 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl

Tags

Heren 1KampioenWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top