Skip to content

Nieuwe spelers HGC Heren 1

5 mei 201251 second read

Wassenaar – Het bestuur van de Haagse hockeyclub HGC maakt bekend dat komend seizoen twee Nieuw-Zeelandse spelers de gelederen komen versterken.

Het betreft:

Phillip Burrows (32) spits, heeft vele jaren in het nationale team van Nieuw-Zeeland gespeeld, meer dan 270 caps. Hij deed mee in de Olympische Spelen in Athene en Beijing. Hij speelde van 2005-2010 bij HC Rotterdam en seizoen 2010-2011 bij Braxgata in België.

Shea McAleese (27) middenvelder, sinds 2005 meer dan 150 caps voor Nieuw-Zeeland. Shea speelde van 2008-2010 bij UHC Hamburg en seizoen 2010-2011 bij Braxgata.

Het HGC beleid blijft er mede op gericht om jong potentieel in de selectie van Heren 1 de kans te geven zich verder te ontplooien. Phil en Shea zullen, met de inmiddels meer ervaren spelers van Heren 1, aan het team een prestatieve impuls geven en de verdere talentontwikkeling bevorderen.

Het bestuur, de Commissie Tophockey van HGC en de coach van Heren 1, Alex Verga, zijn verheugd dat Phil Burrows en Shea McAleese zullen meehelpen om HGC Heren 1 komend seizoen een stevige basis te geven in de hoofdklasse.

Tags

Heren 1HGCHockey
Gerelateerde artikelen
Back To Top