Skip to content

Officiële openstelling nieuw Duingalow terrein op Duinrell

8 mei 201245 second read

Wassenaar – Op 7 mei werd door de heren Rogier v.d. Sande, gedeputeerde van de provincie Zuid-Holland en Jan Hoekema, burgemeester van Wassenaar, het nieuw aangelegde deelterrein met 39 luxe Duingalows “Premium XL” geopend. De Duingalows “Premium XL” zijn ruim bemeten vakantiewoningen met een oppervlakte van 65 tot 75 m².

Met medewerking van de heren Jos Vranken, directeur NBT & C, Joep Thönissen, directeur Recron, Kees van Wijk, directeur VVV Nederland, Guido van Woerkom, directeur ANWB en Theo Ruijs, voorzitter Gastvrij Nederland werd de plattegrond van dit nieuwe deel van het vakantiepark feestelijk onthuld waarmee de officiële openstelling een feit was. Deze onthulling onderstreept de bijdrage van het Vakantie en attractiepark Duinrell aan de gastvrijheidseconomie van Nederland.
 
Volgens de directie van Duinrell, de heren Philip en Roderick van Zuylen van Nijevelt, is deze serie nieuwe Duingalows gebouwd naar de wensen van gasten die tijdens hun vakantie meer luxe en comfort wensen.

Tags

DuingalowDuinrellWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top