Skip to content

Wassenaarse Avond4daagse 2012 meld je nu aan!

8 mei 20122 minute read

Dit jaar zal de lustrumeditie van de Avondvierdaagse Wassenaar plaatsvinden van maandag 4 juni t/m donderdag 7 juni. De routes zijn 2,5 – 5 en 10 kilometer lang en leidt eenieder weer langs mooie, bekende, rustieke en nieuwe delen van Wassenaar. Elke dag een andere route, om zo Wassenaar in al haar variatie te kunnen zien.

Het is dit jaar de vijfde keer dat de Wassenaarse Avondvierdaagse door de Stichting Avondvierdaagse wordt georganiseerd en dat betekent dat we extra redenen hebben om het wandelen nog feestelijker te maken! Maar het wordt natuurlijk pas een groot feest als alle kinderen in Wassenaar in grote getale mee gaan doen. Iedereen is dus van harte uitgenodigd! 

De start is net als vorig jaar vanaf het schoolplein van de St. Bonifaciusschool.  Alleen op de laatste dag is de start en finish op Attractiepark Duinrell. Voor deelnemers is er uiteraard aan het einde van een geslaagde Vierdaagse de bekende medaille.

Kijk voor inschrijven op: www.avond4daagse-wassenaar.nl.

Data: 4, 5, 6, 7 juni.
Startplaats: plein van de St. Bonifaciusschool, Kloosterland 5 (laatste dag Duinrell).        
Inschrijfgeld: € 5.00 per persoon.
Starttijd: iedere avond tussen 17.30 en 19.00 uur.
Afstanden: 2.5, 5 en 10 km.
Herinnering: avondvierdaagse medaille.

Tags

2012
Gerelateerde artikelen
Back To Top