Skip to content

Zeer geslaagde Open Dag Nationale Dierenzorg

15 mei 20122 minute read

Wassenaar – Nationale Dierenzorg Wassenaar kan terugkijken op een zeer geslaagde Open Dag, welke dit jaar op zondag 13 mei plaatsvond. Het stralende zonnetje en de aangename temperatuur hebben zeker bijgedragen aan het hoge bezoekersaantal. Tussen 11.00 en 16.00 uur konden bezoekers kennis maken met het asiel, pension, de seniorenclub en dierenambulance. Ook waren er vele activiteiten georganiseerd.

Zo was er wederom een kleinschalige markt met kraampjes waar bezoekers onder andere streekproducten, cupcakes, speelgoed en handwerk konden kopen. De allerjongsten konden zich uitleven op het springkussen, uilenballen uitpluizen, vliegers maken en glittertatoeages laten zetten. Ook de bevriende dierenstichtingen waren goed vertegenwoordigd. Vooral de bak met fretten trok veel bekijks.

Net als vorig jaar had Dierenzorg weer een aantal oude ambachten uitgenodigd om een demonstratie te geven van hun vak. Dit jaar konden bezoekers alles leren over potten bakken, houtsnijden en hoe een hoefijzer wordt gesmeed.

De bejaarde honden uit de Seniorenclub gaven een demonstratie in de hondenspeeltuin en de adoptiedieren hebben allemaal hun beste pootje voorgezet tijdens de catwalk en zo een flink aantal nieuwe adoptanten weten te werven.  

Ook het Rad van Fortuin met gesponsorde prijzen had veel animo en werd muzikaal ondersteund door de Wassenaarse formatie Joy. Met de opbrengsten van de rommel- en boekenzolder, de verkoop van eten en drinken en de donaties van standhouders en bezoekers heeft Dierenzorg een mooi bedrag opgehaald ten gunste van haar asiel- en adoptiedieren.

Tags

DierenzorgOpen DagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top