Skip to content

SV Wassenaar F1 sluit seizoen af in stijl

21 mei 20122 minute read

Het was een zwaar seizoen voor de jongens van de F1. Een promotie van de 3e klasse naar de 1e klasse is best een grote stap. Zeker als je een aantal top spelers moet missen omdat ze te oud werden voor de F. Maar met nieuwe aanwinsten uit Engeland en Spanje heeft onze trainer David Palmer een mooi team neergezet. In het begin deden we aardig mee voor de 1e plaats, maar na de winterstop hadden we wat minder geluk. In plaats van winnen met een goal verschil verloren we nu met een goal verschil. Toch heeft het team altijd goed en enthousiast gespeeld zonder het koppie te laten hangen. Maar het belangrijkste: de sfeer was altijd goed.

Zaterdag was de laatste wedstrijd van dit seizoen. Tijdens de warming-up was het al te zien. De jongens voelde zich goed, het geloof was er. En waarom niet, de vorige keer hadden wij 1-0 van Noordwijk gewonnen, dus waarom nu niet. De eerste helft was ongekend spannend en door prachtige goals kwamen we met 2-0 voor. Noordwijk heeft wel goede kansen gehad, maar onze keeper maakte de ene prachtige redding na de andere. In de 2e helft was de F1 superieur. De voorsprong werd steeds groter. De verdediging bleef geconcentreerd en hield met gemak stand omdat iedereen zich aan zijn positie hield. Het middenveld was overal te vinden en de voorhoede hield heel Noordwijk in zijn greep.
Het was een genot om te zien. Uiteindelijk is het 9 – 1 geworden. Wat een afsluiter van dit seizoen.

Tags

F1SV WassenaarVoetbal
Gerelateerde artikelen
Back To Top