Skip to content

Zomerbridge bij bridgevereniging “Groot Deyleroord”

21 mei 201239 second read

Vanaf 5 juni tot eind augustus organiseert Bridgevereniging “Groot Deyleroord” ook dit jaar weer “zomerdrives” op de dinsdagavonden. Een ideale gelegenheid om een nieuw partnerschap uit te testen en/of nieuwe systeemafspraken te oefenen. Aanmelden aan de zaal, Hofcampweg 3 te Wassenaar vanaf 19.15 uur tot uiterlijk 19.45 uur. We spelen in meerdere lijnen; ook beginners zijn van harte welkom. De behaalde scores worden verwerkt in een rekenprogramma van de NBB. De uitslag is direct na afloop bekend en de eigen scores worden dezelfde avond per mail aan u verzonden. We hebben enkele leuke prijzen en als u uw NBB nummer aan ons doorgeeft, kunt u ook nog meesterpunten toegekend krijgen. Aanmelden kan ook per email: groot-deyleroord@hotmail.nl De entree is 6 euro per paar. Bridgers zonder vaste partner, kunnen zich telefonisch aanmelden bij Maria Bellekom-Vogels (06 51 35 9334).

Tags

Groot DeyleroordZomerbridge
Gerelateerde artikelen
Back To Top