Skip to content

Boekenmarkt in Langstraat

22 mei 201248 second read

Wassenaar – Op zaterdag 26 mei a.s. presenteren tientallen exclusieve standhouders uit geheel Nederland in de Langstraat Wassenaar van 9-17 uur een schitterende collectie zeldzame modern antiquarische en bijzondere tweedehands boeken van goede kwaliteit. Het aanbod varieert van oude kinderboeken tot poëzie, van literatuur tot strips, en boeken over fotografie en geschiedenis tot sport. Op een speciale stand kunnen allerlei oude Plaatjesalbums, waaronder de nostalgische Verkadealbums van Jac. P. Thijsse, worden ingekeken en getaxeerd. Neem dus verzamelwaar mee naar deze stand. Oude Schoolplaten zullen iedereen weer doen terugdenken aan die goede oude schooltijd. Veel bezoekers uit de gehele regio Haaglanden, Bollenstreek en Omstreken worden op deze 26e mei verwacht. Kom gerust langs om te kijken of er wat van uw gading is te vinden in centrum Wassenaar. De toegang is gratis.

Za 26 mei 2012 WASSENAAR Boekenmarkt Langstraat/Centrum ( met Verkadealbums ) 9-17 uur. Info: Gea van Vulpen, Tel. 0252-863933 of 06-12322115 Email: gea.v.vulpen@casema.nl Site: www.geavanvulpen.nl

Tags

BoekenmarktLangstraat
Gerelateerde artikelen
Back To Top