Skip to content

Inschrijven Avond4daagse 2012

22 mei 201250 second read

Wassenaar – De inschrijving voor de vijfde Wassenaarse Avond4daagse van 4 tot en met 7 juni is inmiddels geopend. Er kan 2,5, 5 en 10 kilometer gelopen worden langs de mooiste plekjes in het dorp.De editie 2012 begint op maandag 4 juni. Elke dag heeft een andere route.

De start is maandag tot en met woensdag vanaf het schoolplein van de Sint Bonifaciusschool. Op de laatste dag, donderdag 7 juni, is de start en finish op Attractiepark Duinrell. Wie de Avondvierdaagse helemaal heeft uitgelopen krijgt natuurlijk een medaille.

Stichting avondvierdaagse Wassenaar

De Wassenaarse Avond4daagse wordt sinds 2008 georganiseerd door vrijwilligers van de stichting Avondvierdaagse Wassenaar. Deze stichting is voortgekomen uit de Ronde Tafel 51 te Wassenaar. De organisatie probeert ieder jaar routes uit te zetten langs mooie en minder bekende plekken in het dorp en hoopt dat het evenement deelnemers inspireert om meer te gaan wandelen.
Aanmelden?

Aanmelden kan via de website www.avond4daagse-wassenaar.nl Inschrijfgeld is €5,- per persoon. Starttijd: iedere avond tussen 17.30 en 19.00 uur. Kijk ook eens op de facebook-pagina van de organisatie

Tags

Avond4daagseInschrijven
Gerelateerde artikelen
Back To Top