Skip to content

Gewapende overval in de Langstraat Wassenaar

24 mei 201248 second read

Wassenaar – Zojuist is de Goudsmid Frans Zeegers Juwelier Koekkoek in de Langstraat overvallen het signalement van de dader is als volgt: Man met Oost-Europees uiterlijk, donker haar hij heeft een spijkerbroek aan met een blauw-wit gestreept t-shirt. Hij is gevlucht richting de Van Zuylen van Nyeveltstraat heeft u tips bel dan zo snel mogelijk met 0800-0011 of kijk op burgernet.

Update 10:54: De politie heeft 3 verdachten aangehouden
Update 11:46: 4de verdachte aangehouden in de sloot bij speeltuin aan de Dr. Mansveltkade (meerdere getuigen melden dit op twitter)
Update 12:01: Medewerker van Zeegers heeft pepperspray in haar gezicht gekregen
Update 12:12: 1 verdachte werd door omstanders getackeld bij Kloosterland
Update 13:36: “Burgemeester Hoekema bevestigt op twitter de aanhouding van de 4e verdachte en is blij met deze ‘ronde zaak’. Hij hoopt dat met de aanhouding van deze vier verdachten op een link met andere zaken. De burgemeester is blij met de wijze waarop het Twister-team de zaken heeft aangepakt.”

Foto: Mandy Rus – Wapen ligt onder de witte doek

Tags

LangstraatOvervalZeegers
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top