Skip to content

Disco Meets Dance en Hurricane dit weekend

29 mei 201258 second read

Wassenaar – Aan de Stichting Jeugd- en Jongerenwerk is voor vrijdag 1 juni en zaterdag 2 juni 2012 vergunning verleend voor een muzikaal evenement. Dit evenement zal plaatsvinden op het evenemententerrein aan de dr.Mansveltkade. De opbouw van het podium en de inrichting van het terrein vinden plaats op donderdag 31 mei 2012.

Op vrijdag 1 juni vindt van 20.00 tot 00.00 uur het muzikale evenement Disco Meets Dance 2012 plaats in een tent op het terrein. De dag erna, zaterdag 2 juni, wordt het jaarlijkse Hurricane Outdoor 2012 gehouden van 15.00 tot 23.00 uur. Zondag 3 en maandag 4 juni vindt de demontage en afvoer materialen plaats.

Er zullen op beide dagen voldoende beveiligingsmedewerkers aanwezig zijn om de veiligheid te waarborgen. Daarnaast zullen evenementenverkeersregelaars, die door de politie zijn geïnstrueerd, het verkeer begeleiden. Het openbaar parkeerterrein bij Blauw Zwart zal dienen als parkeerterrein voor beide evenementen. Vanwege de klachten van vorig jaar tijdens het Hurricane-evenement is er extra aandacht besteed aan het geluid. Zo is het de bedoeling dat er op beide dagen geluidsmetingen worden verricht. Deze metingen worden verricht om te bezien of de organisator zich houdt aan de geluidsnormen die zijn opgenomen in de vergunning. De gemeente hoopt hiermee overlast voor de omwonenden zoveel mogelijk te voorkomen.

Tags

Disco Meets DanceHurricane
Gerelateerde artikelen
Back To Top