Skip to content

Verdachten mishandeling en openlijk geweld in hechtenis

29 mei 20122 minute read

Wassenaar – De politie hield maandag 28 mei twee 20-jarige mannen aan in verband met betrokkenheid bij een mishandeling. Tijdens het verhoor bleek dat één van de twee mannen diezelfde dag ook een hek vernielde bij een basisschool in Wassenaar.

Maandag 28 mei meldde een 21-jarige man de politie dat hij mishandeld was door meerdere personen in de Van Zuylen van Nijeveltstraat in Wassenaar. Tevens was hij bestolen van zijn tas. Op het moment van zijn melding, was een andere politie-eenheid bezig met een andere melding in de buurt, op het Antonie Duijplein. Zij hadden te maken met een zeer dronken man. Al snel werd er een link gelegd, omdat de dronken man voldeed aan het opgegeven signalement. Een andere man bemoeide zich met de aanhouding en bij hem werd de gestolen tas van het slachtoffer aangetroffen. Ook deze verdachte (20) is aangehouden.

Diezelfde avond meldde zich een tweede slachtoffer bij het politiebureau. Hij was die avond mishandeld door vermoedelijk twee Amerikanen en ook hij was van zijn tas bestolen. Tijdens het verhoor gaf één van de verdachten toe dat hij ook het hek had vernield. De politie onderzoekt de zaak.

Het toegangshek van de school was met bruut geweld verbogen. Deze kon met geen mogelijkheid meer op slot. Er werd toen onderzoek verricht maar geen verdachte aangehouden.

Tags

HechtenisMishandelingPolitie
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top