Skip to content

Vrouw na bedreiging van tas beroofd

16 juni 20122 minute read

Twee mannen beroofden donderdag 14 juni op de Zijdeweg een 53-jarige vrouw van haar handtas. De recherche stelt een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer fietste over de Zijdeweg ter hoogte van de Groot Hoefijzerlaan naast de N14 vanuit Den Haag in de richting van hotel Van der Valk toen zij werd aangeroepen door een passagier uit een kleine donkerkleurige personenauto. De vrouw stopte met haar fiets en zag dat de man uit de personenauto op haar afliep met in zijn hand een mes. De man bedreigde de vrouw met het mes. Vervolgens stapte er nog een man uit de auto, deze man nam de handtas van de vrouw weg. De twee mannen renden terug naar hun auto en reden vervolgens weg in de richting van de Calcarlaan. De recherche stelde onmiddellijk een onderzoek in en is daarbij op zoek naar getuigen.

Signalement
Van de verdachten is het volgende signalement bekend:
Verdachte 1: Man van ongeveer 20 – 25 jaar van vermoedelijk Anitilliaanse afkomst. Hij had een lengte van ongeveer 1.70 mtr. De man droeg een zwarte trui met capuchon. De capuchon droeg hij over zijn hoofd.
Verdachte 2: Man betrof een man een blanke huidskleur.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze beroving of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Wassenaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Tags

BerovingPolitieTas
Gerelateerde artikelen
Back To Top