Skip to content

Blauwe vlag 2012 gehesen

19 juni 201240 second read

Op donderdag 14 juni hees wethouder Fred Sanders de Blauwe Vlag 2012 aan de Wassenaarse Slag. Wethouder Sanders is trots dat Wassenaar voor de derde keer de Blauwe Vlag heeft ontvangen: ‘Deze blauwe vlag bevestigt, zichtbaar voor iedereen, dat het Wassenaarse strand niet alleen mooi, gezellig en plezierig is, maar ook schoon en veilig.’

De Blauwe Vlag is een internationale onderscheiding die jaarlijks wordt toegekend aan stranden en jachthavens die veilig en schoon zijn. In de praktijk betekent dit dat genomineerden moeten voldoen aan een aantal belangrijke criteria zoals schoon (zwem)water, goede sanitaire voorzieningen en een hoge mate van veiligheid. De Blauwe Vlag is één jaar geldig: jaarlijks wordt opnieuw aan de hand van controles bekeken of de stranden en jachthavens nog aan de vereisten voldoen.Voor meer informatie kijkt u op www.blauwevlag.nl

Tags

Blauwe VlagGehesen
Gerelateerde artikelen
Back To Top