Skip to content

Van Lanschot Senior Open

19 juni 20122 minute read

Van vrijdag 22 t/m zondag 24 juni 2012 wordt voor de derde keer het Van Lanschot Senior Open gespeeld op de Koninklijke Haagsche Golf & Countryclub in Wassenaar. Het belooft weer een mooi golfspektakel te worden. Drie dagen lang strijden golfprofessionals om een prijzenpot van 250.000 euro.

Bijzondere formule
Het Van Lanschot Senior Open maakt deel uit van de European Senior Tour, een wedstrijdcircuit voor topgolfprofessionals van vijftig jaar en ouder. Er nemen 78 spelers deel, voormalig wereldtoppers die het golfen nog lang niet verleerd zijn.

Het toernooi kent een voor de European Senior Tour unieke spelvorm. De professionals spelen twee van de drie dagen in teamverband, zij aan zij met amateurs. Er wordt gespeeld voor een individuele score en een teamscore. De laatste dag spelen de professionals individueel.

Toernooi-informatie
Op www.vanlanschotsenioropen.nl vindt u onder andere nieuws over de spelers, sfeerbeelden, verslagen en scores. U kunt het Senior Open 2012 ook volgen op Twitter en Facebook: twitter.com/VLSeniorOpen, www.facebook.com/VanLanschotSeniorOpen.

Entreekaarten
Toegangskaarten voor het Van Lanschot Senior Open zijn tijdens het toernooi te verkrijgen aan de kassa van de Koninklijke Haagsche Golf & Country Club.

Cliënten van Van Lanschot ontvangen twee toegangskaarten cadeau; u kunt deze bestellen via Online Bankieren. Bent u cliënt, maar beschikt u niet over Online Bankieren? Neemt u dan contact op met Van Lanschot Client Services, telefoon 0800-1737, bereikbaar op werkdagen van 8.30 tot 21.00 uur.

Hoofdsponsor
Van Lanschot, de European Senior Tour en promotor THIS IS GOLF hebben een contract getekend voor drie jaar (2010–2012). De Nederlandse Golf Federatie heeft de officiële titel Dutch Senior Open aan het toernooi toegekend.

www.vanlanschotsenioropen.nl

Tags

GolfSenior OpenVan Lanschot
Gerelateerde artikelen
Back To Top