Skip to content

Brand in scoutinggebouw, politie zoekt getuigen

21 juni 201252 second read

Wassenaar – De waterscoutingvereniging ‘De Vliegende Hollander’ op het Park Oosterbeek in Wassenaar raakte woensdag 20 juni flink gedupeerd. Omstreeks 16:00 uur ontdekte een 48-jarige melder een brand in de loods van het scoutinggebouw.

De politie en brandweer kwamen direct ter plaatse. Gezien de dikte van het hout en de verbrandinggraad, woekerde de brand al ruim een half uur. De brandweer bluste de brand en sloot de ruimte goed af. Een 35-jarige getuige meldde zich later bij de politie en gaf aan dat hij drie kwartier voor de melding drie jongens (tussen de 12 en 14 jaar oud en met een blanke huidskleur) hard zag wegfietsen in de richting van Wassenaar. Ook de brandweer vermoedt dat er sprake is van brandstichting. De technische recherche onderzoekt de toedracht van de brand.

Tips? Bel de politie!
Heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de vermoedelijke daders? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Wassenaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Tags

BrandGetuigePolitieScoutinggebouw
Gerelateerde artikelen
Back To Top