Skip to content

Werkzaamheden N448a

21 juni 20122 minute read

Wassenaar – Van maandag 25 juni t/m zondag 8 juli vinden er ’s nachts en in het weekend werkzaamheden plaats aan de N448a tussen Wassenaar en Voorschoten.

De werkzaamheden vinden plaats tussen de ingang van de Horsten tot vlak voor de kruising met de Rijksstraatweg. Het wegdek krijgt tot aan de stoplichten van het kruispunt Den Deijl een laag asfalt. De stoplichten van het kruispunt worden vervangen, lichtmasten worden vernieuwd en bij het kruispunt komt een ‘rechtsaffer’ richting Leiden (N44). Dit is een extra rijstrook, waardoor het verkeer beter rechtsaf kan voorsorteren.

Nacht-en weekendwerk
Om de verkeershinder zoveel mogelijk te beperken, voert de provincie het werk voornamelijk ’s nachts uit.
Zaterdag 7 en zondag 8 juli wordt er ook overdag gewerkt en is de weg de hele dag afgesloten.
De provincie gaat aan de slag op:

– Maandag 25 juni tot en met vrijdag 6 juli, alleen ’s nachts.
– Zaterdag 7 juli tot en met zondag 8 juli, overdag en ’s nachts

Afsluitingen
Op de data dat de provincie aan de N448a werkt, is de N448a tijdelijk afgesloten voor doorgaand verkeer.

– Doordeweeks is de weg dicht van ’s avonds 20.00 uur tot ’s morgens 05.00 uur.
– Zaterdag 30 en zondag 31 juni is de weg dicht van vrijdagavond 20.00 uur tot maandagochtend 06.00 uur.
– Zaterdag 7 en zondag 8 juli is de weg de hele dag dicht.

Omleidingen
Tijdens de werkzaamheden is de N448 vanaf Voorschoten ’s nachts volledig afgesloten voor het verkeer. Aanwonenden worden onder begeleiding van verkeersregelaars over de Papeweg West geleid. Voor het overige verkeer loopt de omleiding via de N14 (Rijksstraatweg (N44), Noordsingel, N447 (Veursestraatweg/Veurseweg) of via Leiden (A44, Doctor Lelylaan, Churchillaan, N447 (Voorschotenseweg/Leidseweg). Het bestemmingsverkeer wordt ‘s nachts over de parallelweg geleid. De Dobbeweg en Donklaan blijven bereikbaar. Van Wassenaar naar Voorschoten is de weg wel beschikbaar voor verkeer. Aanwonenden kunnen gebruik maken van de parallelwegen. Fietsers kunnen tijdens  werkzaamheden via de parallelweg reizen.

Meer project informatie vindt u op: www.zuid-holland.nl/N448.

Tags

N448aWerkzaamheden
Gerelateerde artikelen
Back To Top