Skip to content

Vrachtwagen verliest olie bij Wassenaar

22 juni 201241 second read

Wassenaar – Een vrachtwagen met pech zorgde tijdens de vrijdagochtendspits voor problemen bij Wassenaar. Verkeer kon lange tijd geen gebruik maken van de N14 richting Den Haag. Ook de toerit van de N44 vanuit Den Haag werd ter hoogte van de aansluiting met de N14 afgesloten.

Even voor 07:00 uur viel de vrachtwagen stil op de N14. Hij lekte vloeistof en de vrees bestond dat het om een gevaarlijke stof ging. De brandweer constateerde dat dit erg mee viel: de truck lekte slechts olie. Dit was echter wel op het wegdek terecht gekomen. Zodoende moest de N14 gereinigd worden door een ZOAB-cleaner. Rond 09:30 uur kon de N14 vrijgegeven. De toerit vanaf de N44 bleef nog een half uurtje langer afgesloten.

Verkeer richting Wassenaar werd ter hoogte van de Parktunnel omgeleid via Voorschoten. Op de N14 stond 2 kilometer file.

Tags

OlieverliesVrachtwagen
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top