Skip to content

Wassenaar in Team West

25 juni 20122 minute read

Wassenaar – Het regionale opsporingsprogramma Team West van Omroep West besteedt in de laatste uitzending van dit seizoen aandacht aan een babbeltruc, een straatroof en een winkeldiefstal in Wassenaar.

Babbeltruc in Wassenaar
Een bewoonster van de Van Limburg Stirumstraat werd dinsdag 8 mei het slachtoffer van een babbeltruc. Twee Oost Europees uitziende vrouwen belden aan en kwamen met een smoes de woning binnen. Een van de vrouwen droeg een donkere hoofddoek. In de wning zagen de vrouwen kans een bankpas van het slachtoffer weg te nemen. Enkele uren later werd er met deze bankpas gepind in Aalsmeer en Deventer, waarvan foto’s getoond worden. De recherche van bureau Wasenaar hoopt op herkenning van deze beelden.

Straatroof in Wassenaar
Op de Zijdeweg werd een vrouw op 14 juni omstreeks 07.05 uur door twee mannen beroofd. De vrouw die daar fietste, hoorde een auto vlak achter haar stoppen en vrijwel direct daarna werd zij aangesproken door een man die naar haar toe kwam en een mes op haar keel drukte. Een tweede man haalde spullen uit de fietstas van de vouw. De twee mannen stapten daarna in een kleine zwarte auto en reden weg in de richting van het doodlopende gedeelte van de Zijdeweg.

Verder worden in de uitzending beelden getoond van een winkeldiefstal bij een parfumerie in Wassenaar. Ook daarvan hoopt de recherche dat iemand de personen op de beelden herkent.

Uitzendtijden
Het opsporingsprogramma wordt elke dinsdagavond, direct na ‘ T is wat ‘  om 17.30 uur, uitgezonden. In de avonduren en de dag erop wordt het progamma enkele keren herhaald. Ook via www.westonline.nl is het programma terug te zien en op www.politie.nl zijn deze zaken nog eens na te lezen.

Heeft u tips?
Getuigen die het rechercheteam nog niet hebben gesproken of mensen die anderszins informatie hebben over deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de recherche van het bereffende bureau via nummer 0900-8844.

Tags

PolitieTeam WestWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top