Skip to content

Wassenaar in top 3 beste buurten van Nederland

28 juni 201235 second read

Wassenaar – Opnieuw heeft Bureau Louter dit jaar, in samenwerking met Elsevier, een ranglijst opgesteld met de ‘beste woongemeenten’ in ons land volgens de gemiddelde Nederlander. Evenals vorig jaar voert het Groningse Haren de ranglijst aan.

Gloednieuw is een ranglijst met de beste buurten van Nederland. Van alle bijna 6.500 buurten met meer dan 500 inwoners eindigt de buurt Wassenaarse Slag op de 3de plaats.

Wassenaar komt in totaal 4 keer voor in de top 50 naast de Wassenaarse Slag (3) staan ook de buurten Drie papegaaien (19), De Paauw (35) en Nieuw-Wassenaar (39) vermeld. De buurt Hillesluis in Rotterdam krijgt de laagste score, gevolgd door Feijenoord en Tarwewijk ook in Rotterdam.

Voor het onderzoek zijn alle 415 gemeenten en alle buurten met minstens 500 inwoners vergelijken op 101 punten.

Tags

BuurtenNederlandTop 3Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top