Skip to content

Inbreker aangehouden

29 juni 201234 second read

Wassenaar – Politieagenten hielden donderdag 28 juni om 20.50 uur een 33-jarige inwoner uit Valkenswaard aan op verdenking van een inbraak in een bedrijf op de Hofcampweg.

Een getuige meldde bij de politie dat hij zag dat een man zich verdacht ophield bij een bedrijf op de Hofcampweg. De man zou onder het bloed zitten en wegrennen. Onmiddellijk belde de getuige via 112 de politiemeldkamer. Agenten zagen dat bij een bedrijf een ruit was vernield en dat er bloed op de grond lag. In de omgeving liep een man die voldeed aan het opgegeven signalement van de vluchtende inbreker. Politieagenten hielden de verdachte aan. De recherche onderzoekt de zaak. De verdachte zit nog vast.

Tags

AangehoudenInbrekerPolitie
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top