Skip to content

Circus Renz viert 170 jarig bestaan!

2 juli 20122 minute read

Wassenaar – In 2012 bestaat circus Renz dus 170 jaar en dat zal gevierd worden. In meer dan 30 plaatsen in Nederland zal de jubileumshow worden opgevoerd met vele internationale artiesten en vele dieren. Nieuw in 2012 is o.a. het live orkest. Van 11 – 15 juli strijkt het circus neer in Wassenaar op de Dr. Mansveltkade.

Circus Renz Berlin reist met een grote 4-master chapiteau (een van de grootste circustenten in Nederland), een uitgebreid wagenpark, een eigen stroomvoorziening en natuurlijk veel dieren van stad naar stad en van dorp naar dorp.

Natuurlijk zijn er, zoals gebruikelijk bij circus Renz, vele dieren in het programma te bewonderen, zoals Siberische tijgers, Indische olifanten, kamelen, honden en vele paarden. Zeer bijzonder is het feit dat er onlangs een zeldzame witte kameel geboren is, welke natuurlijk te bezichtigen is voor de bezoekers. Artiesten uit de gehele wereld zullen het programma compleet maken.

Maak de show in Wassenaar mee en beleef de betoverende wereld van zand en zaagsel. In diverse winkels en plaatselijke kranten zullen reductiekaarten verschijnen waarmee u met zeer aantrekkelijke kortingen een bezoek kunt brengen aan het circus.Voor meer informatie kijkt u op www.circus-renz-berlin.nl

Voorstellingen
woensdag  11 juli 19.30 uur
donderdag 12 juli 19.30 uur
vrijdag 13 juli 16.00 uur en 19.30 uur
zaterdag 14 juli 16.00 uur en 19.30 uur
zondag 15 juli 14.00 uur

Tags

170CircusRenz
Gerelateerde artikelen
Back To Top