Skip to content

In het hoogseizoen verrast Duinrell bezoekers met zomershow ‘Musical Dream 2012’

2 juli 20122 minute read

Wassenaar – Van 7 juli tot en met 26 augustus biedt Duinrell de vakantie- en attractieparkgasten een mooie zomershow aan.
Naast vele attracties zoals de in dit voorjaar geopende familieachtbaan; de Dragonfly is er op Duinrell de zomershow ‘Musical Dream 2012’, die drie keer per dag om 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur in het Zomertheater op de planken wordt gebracht.

Musical Dream 2012
Voortbordurend op het grote succes van vorig jaar, haakt Duinrell ook dit jaar in op de enorme populariteit van musicals.  Mark van Haasteren, alias de Musical Man, probeert opnieuw auditie te doen om deel te mogen uitmaken van de cast van deze wervelende zomershow.
Bij binnenkomst in het theater is het duidelijk dat er een auditie aan de gang is. De kandidaten zijn aan het rekken en strekken totdat ze tot de orde worden geroepen en de auditie start.
 
De cast neemt het publiek hierna in willekeurige volgorde mee  langs bekende populaire musicals als Mary Poppins, The Lion King, The Sound of Music, 42nd Street, Dirty Dancing, Hair, Chicago en We will rock you.  En ook The little Mermaid ontbreekt niet. Allemaal bekende nummers die iedereen kan meezingen!
 
Het belooft een groot muzikaal feest te worden dat eindigt met een spetterende finale… “One” uit Chorus Line waarin de gehele cast schittert en die cast bestaat uit: Anneke van Meurs, Joline Wortelboer, Ferry de Graaf, Mark van Haasteren, Myron van Eijk, Lisanne van Sonsbeek, Merle Koorman, Lisanne Lunenburg, Patty van der Vlugt, Eline van Roosemalen en Zippy Cordeau.
 
Entertainmentteam tijdens hoogseizoen
In 2012 presenteert Duinrell voor de vakantiegasten ook een boeiend entertainmentprogramma. Het programma biedt voor de jonge gasten onder meer de “Rick’s Kids Club”. Het team organiseert daarnaast sporttoernooien, bingoavonden, disco’s en karaoke. Voor de vakantiegasten ontwikkelde het team een ‘eigen’ versie van een aantal musicals zoals Dirty Dancing en Grease, die ’s avonds wordt opgevoerd in Duinrell Plaza. Voor dit seizoen staat ‘Duinrell’s Mama Mia de Musical’ ook op het programma. Deze musical is een eigen bewerking van de bekende film Mama Mia met Meryl Streep in de hoofdrol.

Tags

DuinrellMusical DreamZomershow
Gerelateerde artikelen
Back To Top