Skip to content

YOGA ON THE BEACH!

5 juli 20122 minute read

Wassenaar – Ook dit jaar is er weer YOGA ON THE BEACH! Wederom is samenwerking met Strandpaviljoen Sport op de Wassenaarse Slag. Yoga met je voeten in het zand, de zon op je huid, de wind door je haren en het geluid van de zee in je oren is echt super om te doen. Kom een keer meedoen en ervaar!

Op welke data is er les: Met mooi weer is er Yoga on the Beach op zondag- en dinsdagochtend van 10.30 tot 11.30 uur in de maanden juni, juli en augustus. De les bestaat uit een warming up, yoga-oefeningen en sluit af met een ontspanning. Op zondagochtend is er Yoga on the Beach op 17 en 24 juni, 1, 8, 15, 22 en 29 juli en 5, 12 en 19 augustus. Op dinsdagochtend is er Yoga on the Beach op 10, 17, 24 en 31 juli en 7 en 14 augustus.

Wanneer gaan de lessen door? De lessen gaan door indien er droog weer is voorspeld met een dagtemperatuur van 19 graden. Ik beslis uiterlijk op zondag- of dinsdagochtend om 9.00 uur of de les doorgaat. Via de pagina LAATSTE NIEUWS op deze site kan je lezen of de les doorgaat. Dat kan ook via facebook Anjayoga en meer of Twitter @anjayoga. Je kan je ook voor een mail- of smsallert aanmelden via anjayoga@yahoo.com of 06-29594357. Dan houd ik je via die manier op de hoogte van de doorgang van de lessen.

Kosten?
Een les kost 10 euro inclusief een lekker en gezond drankje na afloop.

Aanmelden?
Graag! Via één van de bovengenoemde kanalen hoor ik graag of je deelneemt!

Tags

AnjayogaBeachYoga
Gerelateerde artikelen
Back To Top