Skip to content

Internationaal Qigong-instructeur Daisy Lee geeft workshop op 4 en 5 augustus!

9 juli 20122 minute read

Wassenaar – Op 4 en 5 augustus a.s. geeft Daisy Lee vier Qigong-workshops in één weekend. Dit vindt plaats in de gymzaal van De Kievietschool, Buurtweg 16 in Wassenaar. Iedereen kan meedoen. Inschrijven kan voor één of meerdere workshops.

Wat is Qigong?
Daisy Lee geeft les in Qigong; een eeuwenoude Chinese gezondheidsoefening (spreek uit: ‘chi-goeng’). Qigong is vergelijkbaar met maar makkelijker dan tai chi en yoga. Deze ‘bewegende meditatie’ is alles tegelijk: diepe, ontspannen ademhaling, volle concentratie, lichamelijke uitlijning en gracieus strekken. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat Qigong o.a. goed is voor hoge bloeddruk en dat het de algehele weerstand verhoogt. In China wordt het gebruikt om ernstige aandoeningen zoals kanker en diabetes te behandelen en te voorkomen.
Daisy brengt met haar humoristische en nuchtere aanpak Qigong tot leven en geeft je daarmee iets in handen wat je leven verandert. Zij deelt met ons wat ze heeft geleerd van haar ‘masters’, waarvan er twee nog in blakende gezondheid en meer dan 115 jaar oud zijn! Met haar workshopprogramma bezoekt zij wereldwijd een groot aantal landen. Ze geeft o.a. workshops in Noord-Amerika, Europa, Australië, Zuid-Amerika en Azië. Daisy’s programma’s zijn in Amerika op diverse TVzenders uitgezonden.

Kijk voor meer informatie over Daisy en haar Qigong op www.radiantlotusqigong.com.

Workshops
1. Qigong voor Reiniging en Versterking – zaterdag 4 aug, 9-12 u
2. Qigong voor Stress Vermindering – zaterdag 4 aug, 13-16 u
3. ‘Stralende Lotus’ Qigong voor vrouwen (sorry heren; alleen voor vrouwen!) – zondag 5 aug, 9-12 u
4. Qigong om jong te blijven – zondag 5 aug, 13-16 u

Kosten en aanmelding
Prijs per workshop: € 50,- Vier workshops: € 175,- Vooraf aanmelden vereist, vóór 21 juli: Hanneke Verduyn, e-mail j.m.verduyn@planet.nl. Tel: 06-44570694 of (070) 3204198. Website: www.kinsantaichi.nl.

Health readings
Ook geeft Daisy op 6 en 7 augustus – op afspraak in Wassenaar – een beperkt aantal persoonlijke health readings van 1,5 uur. Kosten en informatie op aanvraag. Zowel workshops als health readings vinden plaats in het Engels.

Tags

Daisy LeeQigong
Gerelateerde artikelen
Back To Top