Skip to content

Artistieke Aziatische olifant duikt op in Wassenaarse Van Zuylen van Nijeveltstraat!

11 juli 201232 second read

Wassenaar – Hij is van papier, kwetsbaar, tijdelijk en artistiek. Een Amsterdams kunstproject laat 1 werk opduiken buiten de hoofdstad, en wel in Wassenaar. Door ontbossing, stropers, klimaatverandering en onze industrie zijn er veel dieren die met uitsterven bedreigd worden. Deze beesten hebben geen ruimte meer om veilig te kunnen leven in hun natuurlijke omgeving. Veel of eigenlijk alle problemen worden veroorzaakt door de mens. Met dit project wil ik mensen bewust maken van alle natuur problemen waar ‘wij’ mensen een groot aandeel in hebben en dat we er samen wat aan kunnen doen!

Kijk voor meer info en andere dieren van dit project op www.facebook.com/gevlucht

Tags

GevluchtOlifantWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top