Skip to content

Stofzuigerdief aangehouden

18 juli 201237 second read

Wassenaar – Politieagenten hielden dinsdag 17 juli rond 16.20 uur,  in een tuin aan de Van Zuylen van Neyeveltstraat, een 47-jarige Hagenaar aan voor winkeldiefstal. Een agent werd in de Langstraat aangesproken door een medewerker van een winkel die vertelde dat er zojuist stofzuigers waren weggenomen. In de omgeving trof de agent een auto aan met daarbij twee personen. Bij het zien van de agent ging één van de personen er onmiddellijk vandoor. Een getuige die de agent achter de winkeldief aan zag rennen, zette ook de achtervolging in. In een tuin op de Van Zuylen van Neyeveltstraat hielden agenten de verdachte aan. Hij zit nog vast. De recherche onderzoekt de zaak en stelt een onderzoek in naar de identiteit van de andere verdachte.

Tags

AangehoudenPolitieStofzuigerdief
Gerelateerde artikelen
Back To Top