Skip to content

Overval juwelier Koekkoek in opsporing verzocht

19 juli 20122 minute read

Wassenaar – Op woensdag 25 april rond 13.00 uur wordt juwelier Koekkoek op de Langstraat in Wassenaar overvallen. Een man met een bivakmuts loopt de zaak in, richt meteen een wapen op de medewerkster en slaat met een moker de vitrines in. Als hij naar buiten vlucht, slaat hij nog met zijn moker naar omstanders voordat hij er op een scooter vandoor gaat.

{youtube}5lSXJ4iKPhc{/youtube}

Beschadiging scooter
Als hij wegrijdt gaan er mensen achter hem aan. Een van die mensen gooit nog met een ijzeren staaf naar hem. Die miste de overvaller, maar raakte wel zijn scooter. Daardoor ontstond een gat op de plek waar je je voeten zet. Misschien is het opgevallen dat iemand na 25 april in de omgeving van Wassenaar opeens een gat in de treeplank van zijn scooter heeft.

Dader
De overvaller is een getinte man van 20 å 25 jaar, hij heeft een nogal groot hoofd met grote donkere ogen en donker schouderlang haar met krulletjes. Verder is hij zo’n 1.85 m lang en slank.

Vragen van de politie

Wie is er op woensdag 25 april rond 13.00 uur getuige geweest van de overval op juwelier Koekkoek in op de Langstraat in Wassenaar? 
– Wie (her)kent aan de hand van de compositietekening en/of het signalement de dader? 
– Wie is het opgevallen dat iemand na 25 april in de omgeving van Wassenaar een gat in de treeplank van zijn scooter heeft? 

Vragen politie 
Politie Haaglanden: 0800-6070 (gratis)

Bron: Opsporing Verzocht

Tags

KoekkoekOpsporing VerzochtOverval
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top